.

.

Подходящ за Nova Pro 7 Закалено стъкло на Задната част на кутията е Подходяща за Huawei Nova 7 7SE Резервни части Задната част на кутията на батерията + frame фотоапарат Дело Задн?

Подходящ за Nova Pro 7 Закалено стъкло на Задната част на кутията е Подходяща за Huawei Nova 7 7SE Резервни части Задната

BGN 27.92

Налично
Налично за поръчка

✔︎ Съвместимост : Подходящ за Huawei Nova 7 7 SE Pro. ✔︎ Преди да тръгнете с растителна всеки детайл е тестван специален уред за осигуряване на нормална работа. ✔︎Всички съответните данни са включени и предварително инсталирани добре, лесно се подменят и спестяват време. ✔︎Подмяна на задната обвивка, липсата на разлика в цвят, добро докосване, високо качество и точна обработка на събранието. ✔︎С рамката на камерата и обектива на камерата, допълнително лепило инсталиран предварително, лесно се заменя.Описание : perfect fit Repair/подмяна на старите, пукнати или повредени лещи камербренд нов и високо качество.-Защитете продукта от драскотини и повреди.-Се използва за замяна на повредена, треснувшей и маркированной покрива задната врата на акумулаторни батерии.Подходящ за Huawei Nova 7 7 SE на Помещение включва : 1 x капак на отделението за батерията.

Към свойства

Най-добри оферти в категория