.

.

Wene Детската Позира възглавница, лесна за използване Възглавница Луната снимки с една звезда за подпори на изображението(бял цвят)

Wene Детската Позира възглавница, лесна за използване Възглавница Луната снимки с една звезда за подпори на изображението(бял

BGN 48.23

Налично
Налично за поръчка

Реквизит за снимки : въведете фонови обекти наоколо, за да създаде красота, дайте си скъпи дете усещане за раскрепощенности, отбележете и направете незабравими снимки.Лесна употреба : Осигурява комфорт и подкрепа по различни начини, този продукт е идеален за снимки на новородени бебета, което го прави удобен за фотографи от всички нива на квалификация.С подходящ размер : Оборудван лунната възглавницата и 4 звезди, с подходящ размер, идеален за снимане на деца от 0 до 3 месеца.Безопасен и естествен : той е изработен от велур и полипропилен памук, не съдържа никакви химикали, е чист и не е специфична миризма.Мек и приятен за кожата : Той е с меко докосване и подходящ за детската кожа, всеки път, когато го използвате, можете да се осигури здраве и комфорт на вашето дете.Функция : 1. Безопасен и естествен : той е изработен от велур и полипропилен памук, не съдържа никакви химикали, е чист и не е специфична миризма.2. Мек и удобен за кожата : той е с меко докосване и подходящ за детската кожа, всеки път, когато го използвате, можете да се осигури здраве и комфорт на вашето дете.3. Снимка Подпори : въведете фонови обекти наоколо, за да създаде красота, дайте си скъпи дете усещане за свобода, запишете и вземете незабравими снимки.4. Лесна употреба : Осигурява комфорт и подкрепа по различни начини, този продукт е идеален за снимки на новородени бебета, което го прави удобен за фотографи от всички нива на квалификация.5. С подходящ размер : оборудван лунната възглавницата и 4 звезди, с подходящ размер, идеален за снимане на деца от 0 до 3 месеца.Спецификация : Тип елемент : PillowМатериал : велур + PP Cotton Pillow Размер : Approx. 40x20cm / 15.8 x 7.9 in Star Размер : Approx. 7 cm/2.7 Неподходящ възраст : 0-3 месеца Списък на пакетите : 1 x Moon Pillow4 x Star Note : 1. Ръчно измерване, моля, позволете 0.3‑1.9 в грешка.2. Поради резолюция, яркост, контраст и други причини, на екрана на компютъра действителният цвят може да се различават малко от снимките, моля, приемете.

Към свойства

Item Type:
Pillow
Material:
Velour + PP Cotton
Pillow Size:
Approx. 40 x 20cm / 15.8 x 7.9in
Star Size:
Approx. 7cm/2.7in
Appropriate Age:
0-3 Months
Package List:
1 x Moon Pillow4 x Star :
1. Manual measurement, please allow 0.3‑1.9in error.2. Due to the resolution, brightness, contrast and other reasons of the computer screen, the actual color may be slightly different from the picture, please understand. :

Най-добри оферти в категория