.

.

Вентилатор на тавана Crayom с Осветление,36 W Led Полилей с Дистанционно управление, Регулируема Скорост на вятъра и спиране на тока, Ултра Тих вентилатор на Тавана, Кръг?

Вентилатор на тавана Crayom с Осветление,36 W Led Полилей с Дистанционно управление, Регулируема Скорост на вятъра и спиране

BGN 58.80

Налично
Налично за поръчка

✨ НОВ ДИЗАЙН : Уникален дизайн за модерен и креативен монтаж на таван лампа с вентилатор прави този тавана лампа идеално светильником за украса на вашия дом.В дома вентилаторните лампи осигуряват повече естествена светлина, така че можете да видите топлина и комфорт навсякъде. ✨ РЕГУЛИРУЕМ ИЗТОЧНИК на СВЕТЛИНА : Лампата е с три цвята на светлината (бяла светлина, топла светлина, неутрална светлина) и функционален вентилатор, както и дистанционно управление за контрол на осветление и вентилатори.Фенове и осветителни тела-това е отделна функция, които могат да се използват едновременно или поотделно, за да отговарят на вашите проблеми, семейни и комфортна нужди. ✨ РЕГУЛИРУЕМА СКОРОСТ на ВЯТЪРА : Тавана лампа, вентилатора приема дизайн циркулация на въздуха.Диапазон от скорости стабилен и стабилна, ефективно намаляване на предното устойчивост и създаване на спокоен и нежен естествен бриз.Трехскоростные опции : ниска скорост на вятъра(мек зимен вятър), средната скорост на вятъра(последна естествен бриз), висока скорост на вятъра(супер силен вятър). ✨ ТИХА ЖИВОТА монтаж на таван ЛАМПА на ВЕНТИЛАТОРА : цялата нож фен е изработена от дебел материал.Дебелина на перката е до 3 mm. Това осигурява безпроблемна и безопасна работа на вентилатора.Тиха работа осигурява приятен фоновия шум. ✨ ПРИЛОЖЕНИЕ : Мощност : 36/45 W, напрежение : 110-240 v, размер : диаметър 53/58 см, височина 20 см, лесен за инсталиране и почистване.Особено е подходящ за вътрешно осветление, дневни, спални, кухни, спални, детски стаи, апартаменти, хотели и т.н.

Към свойства

Най-добри оферти в категория