.

.

Електрическа Четка за Зъби с USB Акумулаторна За Възрастни Електрическа Четка за Зъби Притежателя Акумулаторна Вибрираща Четка за Зъби, Възрастни Акумулаторни Еле?

Електрическа Четка за Зъби с USB Акумулаторна За Възрастни Електрическа Четка за Зъби Притежателя Акумулаторна Вибрираща

BGN 3.19

Налично
Налично за поръчка

【Ефективно почистване на】 Електрическа четка за зъби може ефективно да изтриете 99% петна по зъбите, дълбоко почистване на венците и межзубные интервали, а също така достигне с отлично почистващо действие.Осигурете по-дълбоко почистване на четка за зъби, отколкото обикновените четки за зъби. 【Един пълен заряд е невероятен живот на батерията】Електрическа четка за зъби почиства два пъти на ден.Вземете го със себе си в командировки и не се притеснявайте за това, че батериите разрядятся. 【2 глави четки】повече не трябва да се харчат стотици долари в главата четка за зъби.Електрическа четка за зъби е с 2 глави четки, и всяка четка за зъби може да се използва в продължение на 3 месеца, така че не е необходимо да се харчат много пари за подмяна на глави за четка за зъби. 【Дълбоко почистване на】Почистете вибрация и пулсация, се разстилат и до 300% на зъбната плака по линията на венците, от обикновена ръчна четка за зъби. 【Разработване на навика за миене на зъбите】Таймер за 2 минути, за да се гарантира научен време за миене на зъбите правете пауза на всеки 30 секунди за всеки зъб е отбелен.

Към свойства

Най-добри оферти в категория