.

.

CHAJIJIAO Ultra Slim Case Tablet Case for iPad Pro 10.2 инчов,TPU + PC устойчив на удари Многофункционален Защитен Калъф със Сгъваема дръжка Kickstand делото таблет (цвят : розов)

CHAJIJIAO Ultra Slim Case Tablet Case for iPad Pro 10.2 инчов,TPU + PC устойчив на удари Многофункционален Защитен Калъф

BGN 42.32

Налично
Налично за поръчка

1. Калъф за таблет - Включване на устройството под пълна защита. 2. Тънък и преносимо -идеално за вашето устройство добавяне на само 5 мм дебелина. 3. С помощта на екологично чист материал, по-здрав-предна капачка пыленепроницаема, докато задната част на кутията е устойчива на падане и трудно пачкается. 4. Синтетичен екстериора и елегантен интериор осигуряват цялостна защита на вашия таблет.Моделът е подходящ : Предназначен изключително за i Pad Pro 10,2 инча.Не е съвместим с други модели! Моля, потвърдете модел, преди да купите.Лесен достъп до всички контроли и функции; - Добри деколтета, за говорител, камера и други пристанища и Многопластова подобрена защита : *Двухкомпонентная конструкция от омекотяване TPU и трайни солиден поликарбонат*Четырехугольный дизайн на въздушните възглавници, който предпазва от падане и амортизирующий удар.Вградена поставка за гледане в режим "свободни ръце" : Иновативна стойка позволява максимална гъвкавост и удобство, което позволява гледане на видео и филми с изненадваща комфорт, Индивидуално, за кацане, за таблет, пълен достъп до всички функции, без да се налага да извличате таблетка; Защита на таблета от надраскване и прах.*Тънка засаждане осигурява вашия таблет не изглежда и не се чувства тромаво*Перфектна защита от надраскване и ежедневна употреба*Изискан подарък : елегантен и щедри, не се различава от същинското проектиране на таблета, предоставяне на определена гаранция и леко показваща красотата на таблета.Това е идеален подарък за момичета, жени, момчета, мъже и приятели на Коледа, годишнини и рождени дни.Вие не го пропускайте!.

Към свойства

Най-добри оферти в категория