.

.

Преносим Гърне за Деца Деца Сгъваем Пътен Гърне Тренировъчното Седалка Детски Преносим Тоалетна Гърне Стол Деца Тренировъчното Седалка за Тоалетна Авариен Тоале?

Преносим Гърне за Деца Деца Сгъваем Пътен Гърне Тренировъчното Седалка Детски Преносим Тоалетна Гърне Стол Деца Тренировъчното

BGN 78.80

Налично
Налично за поръчка

♛ Удобен за носене - Този портативен tv лесно се сгъва, той е много малък след сгъване.А филипс седалка за саксията тежи само 2 кг,може да се сложи в пътната чанта, в качеството на саксията.Също така може да се носи в количката или колата като авариен тоалетна.Където и да отидеш, няма нужда да се притеснявате за това, да намерите на обществени тоалетни. ♛ Лесна употреба и почистване - Метод на инсталиране на нашия саксията е много прост, той ще бъде завършен в рамките на няколко секунди.След като детето ще отиде в тоалетната, извадете торбата за боклук и изхвърли го, няма директен контакт за почистване, по-хигиенично.Много подходящи в качеството на саксията за деца.(Той идва с еднократно пакет). ♛ И по-трайно и безопасно - складное седалка за саксии за деца е с кръгла конструкция на шасито,си максимално тегло-110 паунда,той не е тръпки,той е много стабилна,детето може лесно да се седи на него без да се притеснявате за преобръщане, това ще бъде по-безопасно. ♛ Мултифункционална - Това е седалка за тоалетна дете може да се използва като бебешка тренировъчен седалки за саксията,детска седалка,скамеечки за краката,възстановяване след гнездото за кола и къмпинг тоалетна,той е много подходящ за пътуване,автомобил,пътна пътуване,къмпинг,на открито или на закрито. (Той идва с чанта за съхранение). ♛ Които може да използва - Разширено размер на тоалетна за приучения към гърне е 9,44 x 6,69 инча,сгънат размер-9,44 x 1,69 инча,подходящ за деца под 110 паунда.Ако откриете някакви проблеми с нашите детски гърнето след поръчката,моля, не се колебайте да се свържете с нас за бърз отговор, и ние винаги сме на ваша страна.

Към свойства

Най-добри оферти в категория