.

.

GeIL Orion DDR4 оперативна памет, 64GB (32GBx2) 3600MHz 1.35 V XMP2.0, съвместимост с Intel/AMD, най-дългата високоскоростна настолна памет DIMM, Хардкорные Вълнуващи игри/Създаване на мултиме?

GeIL Orion DDR4 оперативна памет, 64GB (32GBx2) 3600MHz 1.35 V XMP2.0, съвместимост с Intel/AMD, най-дългата високоскоростна

BGN 503.99

Налично
Налично за поръчка

[LIGHTNING PERFORMANCE] Висока скорост до 4400 Mhz и огромен капацитет 128 GB (4x32 GB) предоставят мощен и плавна работа.На разположение различни възможности за скорост и капацитет, за да изведат своя максимален игра на опит и създаване на мултимедийно съдържание на ново ниво. [НАУЧНО-ФАНТАСТИЧЕН ДИЗАЙН] Вдъхновена от невероятни далечни галактики и футуристическими космически кораби, заниженный алуминиева опаковка топлина е незабележим външни шестоъгълник деколтета за постигане на гладка индустриален вид, който ще бъде стилно се комбинира с всички компоненти на вашия КОМПЮТЪР. [ОБШИРНА СЪВМЕСТИМОСТ] е Специално проектиран и оптимизиран за най-новите платформи на Intel и AMD, за да отговарят на широк спектър от дънни платки и да се създаде система от световна класа с изключително висока производителност. [ПАТЕНТНО ТЕСТВАНЕ] Изключителна технология за скрининг на патенти Ge IL DYNA 4 SLT гарантира, че всеки чип с памет преминава строги тестове, гарантиращи изключителна производителност, забележително качество и висока стабилност. [ДОЖИВОТНА ГАРАНЦИЯ] Всички купувачи гарантирано ограничена доживотна гаранция ремонт и подмяна по всяко време.Просто се свържете с техническата поддръжка Ge IL за отстраняване на проблеми и вземане на решения, за да се получи доживотна гаранция.

Към свойства

Най-добри оферти в категория