.

.

Еднопосочен клапан, удобен за подмяна на пластмасови еднопосочен клапан Лесно да инсталирате клапан вода е Удобно да се използват за течност за газ

Еднопосочен клапан, удобен за подмяна на пластмасови еднопосочен клапан Лесно да инсталирате клапан вода е Удобно да се

BGN 6.79

Налично
Налично за поръчка

УДОБЕН ЗА ПОЛЗВАНЕ : Удобен за използване и лесен за инсталиране, отлично за връзка.УНИВЕРСАЛНО ПРИЛОЖЕНИЕ : Тези препратки вентили са подходящи за приложение в автомобилната индустрия, машиностроенето, домакински уреди, селското стопанство и така нататък, е практично и необходимо средство за избора си.ПРЕДОТВРАТЯВАНЕ на ГЪРБА : Използва се в течно системи за предотвратяване на гърба на течности или пневматични системи за предотвратяване на гърба на сгъстен въздух.ДОБРИ ХАРАКТЕРИСТИКИ : устойчивост на слаба киселина и слаба основата, температурна устойчивост до 100 ° C, устойчивост на натиск.УДОБЕН ЗА ЗАМЯНА : Този еднопосочен клапан е удобно, за да замени счупения.Функция : 1. Използва се в течно системи за предотвратяване на гърба на течности или пневматични системи за предотвратяване на гърба на сгъстен въздух.2. Устойчивост на слаба киселина и слаба основата, температурна устойчивост до 100 ° C, устойчивост на натиск.3. Този еднопосочен клапан е удобно, за да замени счупения.4. Изработен е от висококачествена пластмаса, с добра стабилност и трайност.5. Удобен за използване и лесен за инсталиране, отлично за връзка.Спецификация : Състояние : 100% Чисто new Item Тип : Проверка на Valve Size : прибл. 10 мм / 0,4 Обща дължина : прибл. съпротива 53mm / 2.1 in Temperature : 100 ° COpening Налягане : 0.015 MPA (налягането на водата 0.15 Kg)Обратното на обратното налягане : 1.0 MPA (налягането на водата 10 kg).we-text table td.we-text table th,;.we-текст, таблица,Списък на пакетите : 2 x Check Valve Note : Моля, имайте предвид, че един нов вид и стария вид на този продукт, ще бъдат изпратени на случаен принцип, и се уверете, че няма да възрази, преди да поръчате.

Към свойства

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Check Valve
Size:
Approx. 10mm / 0.4in
Total Length:
Approx. 53mm / 2.1in
Temperature Resistance:
100 ° C
Opening Pressure:
0.015MPA (0.15 Kg Water Pressure)
Reverse Back Pressure:
1.0MPA (10 Kg Water Pressure)
.w-e-text table td,.w-e-text table th,;.w-e-text table, :
Package List:
2 x Check Valve :
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering. :

Най-добри оферти в категория