.

.

ZYWBF 2 бр. богат на функции Вълшебна Метла 2 в 1 Метла Избършете със Суха Пол Премахване на Мръсотията от Косата Течност За Премахване на Вълшебната Метла за почистван?

ZYWBF 2 бр. богат на функции Вълшебна Метла 2 в 1 Метла Избършете със Суха Пол Премахване на Мръсотията от Косата Течност

BGN 8.79

Налично
Налично за поръчка

ZYWBF Multifunation Вълшебни Метли.С помощта на такава магическа метлата ще мете и едва на пода и лесно отстраняване на косми, петна, прах, петна от вода и пяна.Формата на метли, специално разработена, за да мете пода, без да остави мъртвите ъгли.Тази вълшебна метла лесно почистване, и му трябва само да изплакнете с вода.Използвайте висок клас алуминиева сплав, лек и стабилен, не е лесно ржавеющий.Мек стъргало е изработен от полипропиленови материали с висока плътност, който не се страхува намокания и лесен за почистване.Специално разработена конструкция ранта, лесно очищаемая от мъртви петна и петна, мръсотия, няма къде да го скрие.корона на метла е подвижна и може да се използва индивидуално.В същото време метла има слайд-изложени конструкция, която може да се регулира в зависимост от вашите нужди.

Към свойства

Най-добри оферти в категория