.

.

Бритвенное Острието Стъргало, 4-инчов Скребковый Инструмент, разтегателен Стъргалка, за да се боя,с 20pcs Сменяеми Остриета, Няколко Тежкотоварни Стъргало за Прозорц?

Бритвенное Острието Стъргало, 4-инчов Скребковый Инструмент, разтегателен Стъргалка, за да се боя,с 20pcs Сменяеми Остриета,

BGN 5.58

Налично
Налично за поръчка

????ДОБРЕ НАПРАВЕН И ЗДРАВ : Нашите метални стъргалки са изработени от висококачествена инженерна пластмаса, без приплъзване дръжки PP, висока якост на гуми от алуминиеви сплави, резервни остриета, изработени от високо стомана, трайни и трайни.Дръжката може да бъде оборудвана с дървени пръчки за почистване на по-високи области. ЕФЕКТИВЕН инструмент ЗА ПОЧИСТВАНЕ : Този 4-инчов широк стъргало може да почистите по-голяма площ, отколкото други мини-самобръсначка или по-къси остриета и ергономичен дизайн прави почистването по-тромава и ефективно, като по този начин значително се спестява работно време. ????СПЕСТЯВАНИЯ И БЕЗОПАСНОСТ : 2 винт за определяне на ножове, и 20 остриета също са предвидени за лесна замяна, със защитен капак, лесен за съхранение и да се избегне надраскване. ????МНОГОФУНКЦИОНАЛНА СКРЕБКОВЫЙ ИНСТРУМЕНТ : Нашите тежки чистачи може да се използва за почистване на лепила, стикери, етикети, лепила, бои, лепенки за прозорци, стъкло, подови настилки, подови плочки, стени и други повърхности, както и хранителни отпадъци на кухненски плочи, плочи, духовках, грилях. ????БЕЗПРОБЛЕМНО ПАЗАРУВАНЕ : За всички клиенти, които са закупили наш продукт, ние ще осигурим удобен за обслужване на клиенти и обещават да направят всичко възможно, за да разреши проблема за вас.Ако имате някакви проблеми с продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас чрез информацията за поръчване или по електронна поща.Ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа.Цвят : Син.

Към свойства

Най-добри оферти в категория