.

.

Регулируема Преносимо Столче За Хранене Многофункционален Детски Стол За Хранене, Подвижна Двойна Тава Плоча 3 Регулиране Кутия + Висока и Ниска Настройка Кутия PP ?

Регулируема Преносимо Столче За Хранене Многофункционален Детски Стол За Хранене, Подвижна Двойна Тава Плоча 3 Регулиране

BGN 123.19

Налично
Налично за поръчка

- Двойни и регулируеми тави - Подвижна, безопасни за съдомиялна машина тава, която можете да извадите от основната тава за лесно вечеря и почистване.Има 3 на ъгъла за регулиране, подходящи за всички видове форми на тялото на детето. - Детско столче за хранене - Размер на продукта 62x77x92cm / 24.4x30.3x36.2inch Ултра-компактен столче за хранене, предназначен за един компактен пространство за удобно съхранение. - Регулируема височина - Регулиране на височината помага поставите бебето на масата, за улесняване на хранене.Той също може да се коригира в най-ниска височина за детски игри и отговарят на нуждите на вашето дете по различно време. - Сигурност и комфорт - 5-точков предпазен колан на столчето помага за защита на безопасността и ергономията на вашето дете по време на игра и хранене, осигуряване на сигурност и комфорт на вашето дете. - Лесен за почистване - Протираемая и стираемая в колата екологично чиста кожена възглавница на седалката прави почистването бързо и лесно, маслоустойчива и водоустойчив, а висок стол снабден с подвижна чанта за съхранение на играчки, бутилки, хавлии и така нататък.Да се грижат за децата си, можете да получите си свободно време, за да се насладят на следобедния си времето.Ние сме професионални търговци и никога не правим компромиси по отношение на качеството.Харесвам такива деца като теб.Детско столче за хранене за бебета и деца Характеристики : 1. Хранително-вкусовата полипропилен, не съдържащ канцерогенного бисфенол А, топлоустойчива до 120 градусов2. 5-точков предпазен колан - ергономичен дизайн и противоскользящий ограничител на падане регулируема дължина, за да отговарят на различни височини, baby3. Регулируеми крака - подходящи за различна височина на детето, не може само да регулира височината на функция на настройка, но и увеличаване на 3-позиционна регулировку4. Стабилна трапециевидная конструкция - четириъгълна разчита не ще сотрясаться, за да се предотврати сблъсък на външни сили; стоманена тръба удебелени и удебелени, а долната конструкция устойчива на плъзгане е 75kg5. Подвижна тава 2 - Двойно настилки са подвижни, хранене и игра, преминаването на цвета на бебе да яде по време на хранене, дъска за игра по време на playing6. Регулиране на височината - Висок стол може да се регулира кратък стол в съответствие с нуждите на бебето в разни время7. Лесно почистване - изберете високо качество на екологично чиста кожата, подвижни, маслостойкую, водоустойчива, лесно моющуюся Спецификация : Размер : 62x77x92cm / 24.4x30.3x36.2inch Пакетът включва : 1 x стол.

Към свойства

Size:
62x77x92cm / 24.4x30.3x36.2inch
The package includes:
1 x high chair :

Най-добри оферти в категория