.

.

Мастила за изкуство, тялото татуировки, Мастило за татуировки, без да навреди Сухи бързо за Хелоуин, за да научи картини(зелен цвят)

Мастила за изкуство, тялото татуировки, Мастило за татуировки, без да навреди Сухи бързо за Хелоуин, за да научи картини(зелен

BGN 15.67

Налично
Налично за поръчка

Там могат да бъдат грешки в цвят, отображаемом на уеб страница.Наситените цветове : Пигменти, бои за тялото могат да рисува сложни цветови модели.Тя може да се използва в комбинация с модела за създаване на боядисано модела. Пигмент е утайка, която е чисто нормално, просто използвайте мешалку или разклаща ръка преди употреба;2.Течна боя, равномерно боядисана.Начин на приложение : Инструкции : разклатете Добре боята преди употреба, а след това използвайте четка или спрей за рисуване на човешкото тяло или лице.Функция : 1.Метод на почистване : При почистване, можете да кликнете и избършете алкохолна вата или избършете със сапунена вода, за да го почистите.Моля, позволете една малка грешка се дължи на ръчно измерване.Безопасни съставки : Мастило за татуировки могат директно да контактуват с кожата, само с повърхността на кожата, без увреждане на кожата. Широка гама от приложения : Подходящ за временни татуировки, боди-живопис, направи си САМ, моделиране грим, театрален грим, празнични партита и т. Лесно за почистване : Лесен за използване, четка или аерограф може да се използва. Изсъхва бързо : след като на повърхността на кожата изсъхне, тя не ще бъде, за да отлепите и да падне, и няма никаква разлика в цвета преди и след употреба.Можете да го изчистите, като алкохолен пълнеж или сапунена вода. Деца на възраст до шест години трябва да бъдат придружени от родителите;4. Избягвайте поглъщането;5. Този продукт е предназначен само за външно приложение;3. Безопасни съставки : Може директно да контактуват с кожата, само с повърхността на кожата, без увреждане на кожата.Лесен за използване, може да използвате четка или аерограф.Течна боя, равномерно боядисана.

Към свойства

Item Type:
Tattoo Ink
Net Content:
100ml/bottle
Valid Period:
3 Years
Service Life:
Please use within 1 year after opening.
Applicable Crowd:
General public
Usage Scenario:
Body painting performances, painting teaching, catwalk show, birthday parties, holiday painting, DIY, makeup modeling, temporary tattoo printing, etc.
Package List:
1 xTattoo Ink :
1. The pigment has sediment, which is purely normal, just use a stirrer or hand shake before use; :
2. This product is for external use only; :
3. Children under six should be accompanied by their parents to use; :
4. Avoid swallowing; :
5. There may be errors in the color displayed on the webpage, :

Най-добри оферти в категория