.

.

USB Настолен Вентилатор 3 Скорости на Силен Вятър и 360° Въртящ се, на Тихо Настолен Настолен Малък Вентилатор с Силиконовата Твърда Подложка,Преносим Вентилатор, Нас?

USB Настолен Вентилатор 3 Скорости на Силен Вятър и 360° Въртящ се, на Тихо Настолен Настолен Малък Вентилатор с Силиконовата

BGN 7.99

Налично
Налично за поръчка

【Изискан дизайн Настолен вентилатор】 : Компактен, лек дизайн за максимално удобство.Малък и лек персонален вентилатор осигурява циркулацията на охлаждане на въздуха при всякакви желаните посоки със завъртане на 360 градуса,идеални за използване в дома, колата, офиса, настолен компютър, къмпинг или пътуване. 【Настолен вентилатор висока съвместимост USB powered 】 : USB вентилатора се захранва от USB и е съвместим с вашия КОМПЮТЪР/лаптоп, блок за захранване, ac адаптер, зарядно за кола устройство и друг източник на захранване с поддръжка на USB.USB-фен е енергийно ефективен и екологично чист. (Забележка : Този фен не съдържа батерии). 【Мощен, но тих преносим вентилатор】3 нива на скоростта на вятъра на разположение, компактен построен настолен вентилатор с 3 D извито острие фен навършва силен вятър с максимална скорост.Междувременно, той осигурява сравнително ниско ниво на шум, подходящ за използване в тиха и спокойна обстановка, като офис, дом, библиотека или общежитие. 【Фен спални с гумено уплътнение на дъното】 : Разширете рамка на дъното с 2 противоскользящими наслоявания, които правят този персонален вентилатор стабилна и предотвратяват вибрациите. 【Обслужване на клиенти на вентилатора за охлаждане】(1) Мини-настолен вентилатор; (2) USB кабел за зареждане; (3) Ръководство за потребителя на закрит фен.Ние предлагаме своевременно и внимателно обслужване на клиенти, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.USB Настолен Вентилатор 3 Скорости на Силен вятър и 360° Въртящ се, на Тихо USB Вентилатор за Циркулация на въздуха със Силикон твърда Подложка,Преносим Вентилатор,Настолен вентилатор Идеалното Охлаждане за офис,Общежития,лагери,лаптоп,библиотека,градина,Външен преносим вентилатор Технически характеристики Материал : ABS 2.It нормално ли е за посока на вятъра да бъде перевернутым, и първоначално му е лесно тя обрат.Когато използвате силиконовата противоскользящую уплътнение-долу, моля, не забравяйте да се свали защитния слой. 3. Перката ще се върти с висока скорост по време на работа.Не поставяйте нищо на феновете,в противен случай той може да бъде сериозно повреден; 4. Ако вентилаторът не се използва в продължение на дълго време,да го съхранявате на хладно и сухо място; 5. За да се гарантира ефективността и срока на експлоатация на продукта, моля, използвайте посочените от нашата компания аксесоари.

Към свойства

Най-добри оферти в категория