.

.

Капацитивен Сензор за течността, работещи, Силна съвместимост Практически течността, работещи Сензор с Висока Чувствителност, Висока Стабилност IP65 течността, раб?

Капацитивен Сензор за течността, работещи, Силна съвместимост Практически течността, работещи Сензор с Висока Чувствителност,

BGN 42.80

Налично
Налично за поръчка

СТАБИЛНА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ : Чиста структура на електронна схема, немеханический режим на работа, стабилна производителност и дълготрайност.МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН : Интелигентна регулиране на нивото, функция памет на нивото на течностите, режим на показване на състоянието на нивото на течността, може да реализира многоточечное последователно свързване.ТОЧЕН И СТАБИЛЕН : Сензор е точна и стабилна и може да се определи нивото на вряща вода.ХАРАКТЕРИСТИКА на ПРОДУКТА : Висока стабилность, висока чувствителност, силно противоинтерференционная способности, свободна от външни електромагнитни смущения, за да може да се комбинират с всички адаптери сила 5 ~ 12 V на пазара.ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : Сензор идеален за работа на открито стените на неметални тръби без пряк контакт с течности и не е подложен на корозия и агресивни течности, като силна киселина е силна.Функция : 1. Сензор идеален за работа на открито стените на неметални тръби без пряк контакт с течности, не са податливи на корозия и агресивни течности, като силна киселина, и не е изложена на котлен камък или други замърсявания. 2. Интелигентно регулиране на нивото, функция памет на нивото на течностите, режим на показване на състоянието на нивото на течността, може да реализира многоточечное последователно свързване. 3. Сензор за точен и стабилен и може да се открие на ниво вряща вода. 4. Чиста структура на електронна схема, немеханический режим на работа, стабилна производителност и дълготрайност. 5. Висока стабилность, висока чувствителност, силно противоинтерференционная способности, свободна от външни електромагнитни смущения, специална обработка за взаимодействие честота, сила и взаимодействие общ режим, за да се съчетаят с всички адаптери сила 5 ~ 12 V на пазара.Спецификация : Напрежение на тока на дейност : 5-12 (v)на Принципа на индукцията : Капацитивен ниво на течността, работещи Sensing Output Форма : PNPScope на приложение : течността, работещи възприемат в различни Containers Model : XKC-Y26 A-PNPResponse Време : 500m SOutput продължение на : 1~100m AWorking околна Температура : 0~75°CDiameter Редица използвана тръба : 3~10mm Level грешка : ±2mm Humidity : 5%~100% Материал : ABSWaterproof Изпълнение : IP65.we-text таблица td.we-text таблица th,. we-текст, таблица,Списък на пакета : 1 х сензор.

Към свойства

Working Voltage:
5-12 (V)
Induction Principle:
Capacitive Liquid Level Sensing
Output Form :
PNP
Scope Of Application:
Liquid Sensing in Various Containers
Model:
XKC-Y26A-PNP
Response Time:
500mS
Output Current:
1~100mA
Working Environment Temperature:
0~75°C
Diameter Range Of The Pipe Used:
3~10mm
Level Error:
±2mm
Humidity:
5%~100%
Material :
ABS
Waterproof Performance:
IP65
.w-e-text table td,.w-e-text table th,;.w-e-text table, :
Package List:
1 x Sensor :

Най-добри оферти в категория