.

.

YAWAN 1 Двойка от Притежателя Завеси За Душ, Без Пробиване Лигав Притежателя Напрежение Завеси За Душ, Държач за Закрепване на Щанга за Душ за Стена(черен)

YAWAN 1 Двойка от Притежателя Завеси За Душ, Без Пробиване Лигав Притежателя Напрежение Завеси За Душ, Държач за Закрепване

BGN 6.59

Налично
Налично за поръчка

?Елегантен дизайн? : елегантен и стилен външен вид, е подходящ за повечето стилове на банята.Прост и елегантен дизайн като допълнение към вашата баня. -ЗАЩИТИ СЕМЕЙСТВОТО СИ?Ние разработваме този притежателя завесата за душа, за да се избегнат някои потенциални и нежелани падания, уверете се, че идеалната сигурност, когато членовете на семейството си вземе душ(корниз за душата не е включена в комплекта). ?МНОГОКРАТНА ИНСТАЛАЦИЯ?Подходящ за всички видове стени на банята.Ако стената е грапава или грапава, моля, инсталирайте, за монтиране на стена с помощта на винтове; ако стената е равна и гладка, без пробиване или повреда, просто махнете я и залепете, както инсталирана рамка полюс не просверлит дупки и няма да навреди на плочки или на стената на банята. ?ПРАКТИЧЕН ДИЗАЙН?Подходящ за повечето душ стрехите на пазара, с 3.15 инчов диаметър 3 м стикер може да побере до 20 килограма.Висококачествен акрилен материал може да защити душ щанга от надраскване или на бронята.Пакетът включва : 1 двойка от Притежателя на душ завеси.Кръст Бод Пакет включва : 1 двойка от завеси за душ прът Holder Material : abs Размери : Като show Name : Титуляр корниз Цвят : бял,черен.

Към свойства

Най-добри оферти в категория