.

.

Лило Стич На Гърдите Кръст Бод Пакет Прашка Чанта Голям Капацитет Мултифункционална Раница За Мъжете И За Жените На Гърдите Раница Ежедневното CrossbodyTravel Туризъм Ре?

Лило Стич На Гърдите Кръст Бод Пакет Прашка Чанта Голям Капацитет Мултифункционална Раница За Мъжете И За Жените На Гърдите

BGN 15.99

Налично
Налично за поръчка

Можете да върнете този продукт по някаква причина : без заплащане на доставка.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Изпрати го!Можете да върнете този продукт по някаква причина : без заплащане на доставка.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Изпрати го! [Описание на дизайна] Еднопосочна печат на лицевата страна. [Размер на чанти прашка] : 8.5 L x 12" H x 2.5" W. [Описание на материала] Сверхтонкая водоотблъскваща полиестерен плат, имитирующая нейлоновую мека и гладка лямку. [Структура аксесоари] Триизмерен малък джоб във вътрешността на основния джоб с цип, джоб с цип от външната страна, регулируема презрамка. [Приложими сценарии] може да се използва за пазаруване, работа, почивка, алпинизъм, каране на колело и т.н. Размерът на чанти за рамо : 8.5 L x 12" H x 2.5" W Лека чанта на рамото : 0.35 lb Чанта на рамо материал : полиэфирное влакна, найлон, водоустойчив плат.Голям капацитет : Можете лесно да сложи в i Pad mini, лаптоп и някои лични неща.Вътре е триизмерна чанта за съхранение, която се използва за съхранение на някои важни лични неща, като например мобилни телефони, ключове, сертификати и т.н.

Към свойства

Най-добри оферти в категория