.

.

Sefitopher Безжичен Контролер PS4 Съвместим за Playstation 4/Pro/Slim/PC Лаптоп, Професионален Геймпад PS4,Тъчпад Joypad с Двойна Вибрация, Незабавно Навременен Начин за Споделяне на Дж?

Sefitopher Безжичен Контролер PS4 Съвместим за Playstation 4/Pro/Slim/PC Лаптоп, Професионален Геймпад PS4,Тъчпад Joypad

BGN 18.39

Налично
Налично за поръчка

И ергономичен контролер се отличава с висока чувствителност съкращава времето за реакция и повишена точност в критични моменти.Можете да се насладите на повечето игри на множество платформи с помощта на геймпада. 1 * кабел за пренос на данни. - Материал : ABS. -Ефективна зареждане : всяко стандартно зарядно устройство с порт micro-USB. 1 * Безжичен контролер за PS41 * кабел с поддръжка за пренос на данни. Можете да използвате обновяване на фърмуера на вашия компютър за ъпгрейд контролер.Светодиодът ще мига бързо. Изключете кабела за данни.Освен това, кликабельная тъчпад и цветна светлинна лента може да предложи нов начин на игра и с игри.Процедурата е много проста. Натиснете бутона "Малка къща" в края на дръжката. -Двойна вибрация : Да.Пакетът включва в себе си. - Батерия : литиева батерия 600 ma. 【Нов начин за възпроизвеждане на】 Добавете аудиопорт 3,5 мм и не се притеснявайте за това, за да пречат на други. 【Безжичен контролер】Свържете конзолата PS4 безжично и без никакво отлагане и прекъсване. - Този ергономичен дизайн на контролера, се характеризира с висока чувствителност съкращава времето за реакция и повишена точност в критични моменти.ЕКСПЕРТНА ТЕХНИЧЕСКА ПОМОЩ : истинските експерти са на разположение 24/7, за да помогне с настройките, проблеми с връзката, отстраняване на проблеми и много други. -Цвят : зелен. Когато един цветен led на дръжката е винаги свети, той показва на успешна връзка. - Разположението на бутоните на геймпада е оптимизирано с отлично аналогов дизайн на джойстика.

Към свойства

Най-добри оферти в категория