.

.

Sefitopher Безжичен Контролер PS4 Съвместим за Playstation 4/Pro/Slim/PC Лаптоп, Професионален Геймпад PS4,Тъчпад Joypad с Двойна Вибрация, Незабавно Навременен Начин за Споделяне на Дж?

Sefitopher Безжичен Контролер PS4 Съвместим за Playstation 4/Pro/Slim/PC Лаптоп, Професионален Геймпад PS4,Тъчпад Joypad

BGN 18.39

Налично
Налично за поръчка

Светодиодът ще мига бързо. Когато един цветен led на дръжката е винаги свети, той показва на успешна връзка. 【Оптимизиран бутон и високо-чувствителен дизайн на контролера】 Местоположението на бутоните на геймпада е оптимизирано с чудесен двоен аналогов дизайн на джойстика. 【Безжичен контролер】Свържете конзолата PS4 безжично и без никакво отлагане и прекъсване.Процедурата е много проста.Като сдвоите с конзола PS4 : (един от начините на свързване). Това е трета страна гейм контролер.Забележка преди покупка:. Изключете кабела за данни.Ако софтуерът конзола PS4 актуализиран до последната версия,контролерът може да се окаже неспособен сдвоите с конзола PS4 или прекъсване на връзката по време на употреба. - Материал : ABS. - Батерия : литиева батерия 600 ma. -Ефективна зареждане : всяко стандартно зарядно устройство с порт micro-USB. -Цвят : зелен. -Тегло : около 400 г. 1 * Безжичен контролер за PS41 * кабел с поддръжка за пренос на данни. Можете да използвате обновяване на фърмуера на вашия компютър за ъпгрейд контролер. Поставете кабела за данни в USB порт на хоста, за свързване на кабел за предаване на данни към писалката.Можете да се насладите на повечето игри на множество платформи с помощта на геймпада.Освен това, кликабельная тъчпад и цветна светлинна лента може да предложи нов начин на игра и с игри. - Разположението на бутоните на геймпада е оптимизирано с отлично аналогов дизайн на джойстика. 1 * Безжичен контролер за PS4.Дръжка, автоматично се свързва обратно към хоста. Натиснете бутона "Малка къща" в края на дръжката. 【Бърз обтекател】 Безжичен контролер лесно може да се зарежда, като го свържете към системата ps4, дори и в режим на готовност, или до всеки стандартния зарядното устройство с порт micro-USB. (Моля, активирайте устройството, като използвате USB кабел за първото съвпадение връзка. -Двойна вибрация : Да.,, 【Супер съвместимост】 безжичен контролер gamed широко съвместим с PS4/PS4 Pro/PC и лаптоп(Win7/8/8. (само поддръжка на функцията вибрация на играта).И ергономичен контролер се отличава с висока чувствителност съкращава времето за реакция и повишена точност в критични моменти.Има бутон за споделяне, за да споделите стаята за игри, видео и скриншотом. 【Нов начин за възпроизвеждане на】 Добавете аудиопорт 3,5 мм и не се притеснявайте за това, за да пречат на други.ЕКСПЕРТНА ТЕХНИЧЕСКА ПОМОЩ : истинските експерти са на разположение 24/7, за да помогне с настройките, проблеми с връзката, отстраняване на проблеми и много други.

Към свойства

Най-добри оферти в категория