.

.

Прибори за хранене за деца, 4 Цвята По-Гладки Ръбове и Детска Посуда PP Материал изящна Изработка Висока степен на Сигурност за дома(зелен)

Прибори за хранене за деца, 4 Цвята По-Гладки Ръбове и Детска Посуда PP Материал изящна Изработка Висока степен на Сигурност

BGN 6.63

Налично
Налично за поръчка

Различни цветове : Съдове 4-цветове по избор, розово, зелено, синьо и жълто, вие можете да избирате в зависимост от вашите предпочитания.Висока сигурност : Детски съдове с капак от удушаване, която е по-сигурна, защитава детето си и да го използва безопасно.Чудесен материал : Детски прибори са изработени от полипропилен материал, защитен материал, безопасен за използване, когато детето яде.Изящна изработка : Детска лъжица, вилица е с изящна изработка, с по-гладки ръбове и не поцарапает на детето.Удобен за хващане : Къса ергономична дръжка съдове за деца може да се помогне на децата по-добре вземете купа и я държи по-удобно.Функция : 1. Удобен за хващане : Къса ергономична дръжка съдове за деца може да се помогне на децата по-добре вземете купа и я държи по-удобно.2. Висока сигурност : Детски прибори с анти-задушава с капак, която е по-сигурна, защитава детето си и да го използва безопасно.3. Изящна изработка : Детска лъжица, вилица е с изящна изработка, с по-гладки ръбове и не поцарапает на детето.4. Чудесен материал : Детски прибори са изработени от материал PP, безопасен материал, безопасен за използване, когато детето яде.5. Различни цветове : Съдове 4-цветове по избор, розово, зелено, синьо и жълто, вие можете да избирате в зависимост от вашите предпочитания.Параметри : Тип на продукта : Детска посуда Материал : PP Осъществяване списък : 1 х 1 х лъжица, вилица.

Към свойства

Item Type:
Toddler Utensils
Material:
PP
Package List:
1 x Spoon 1 x Fork :

Най-добри оферти в категория