.

.

Съвместимост с Tinwoo Smartwatch Зарядно устройство, Lamshaw Магнитен USB Кабел за зареждане Смяна на Зарядно кабел Съвместимост с Tinwoo T20 T20W Smartwatch (черен)

Съвместимост с Tinwoo Smartwatch Зарядно устройство, Lamshaw Магнитен USB Кабел за зареждане Смяна на Зарядно кабел Съвместимост

BGN 7.99

Налично
Налично за поръчка

Разработен специално за умни часа Tin-woo T20 T20 W. *В този зарядното устройство разполага с вграден чип за защита от късо съединение, за да се избегне пренапрежение и претоварване на виновните.Ако зарядното устройство ще се сблъска със ситуация на късо съединение, защитна чип за да се изключи автоматично верига.Ако сте пропуснали извадете зарядното устройство, след зареждане, защитна чип ще запази сигурността. *Лесно да носите със себе си : лесно можете да съхранявате този USB-кабел в чантата и да го вземе със себе си навсякъде.Той също така е идеален за това, да го оставят в офиса или да се съхранява в превозното средство. *Сменное зарядно за вашите умни часа Tin-woo T20 T20 W .Вашите умни часовници Tin-woo T20 T20 W повече няма да бъдат "мъртви".Можете да го зарежда у дома, в офиса, в колата или на път.Направете зареждате вашите умни часа Tinwoo T20 T20 W по-удобно. *Интерфейс : micro usb.Само док-станция за зарядно устройство, умни часовници в комплекта не са включени!

Към свойства

Най-добри оферти в категория