.

.

SKREOJF C скоба заварена скоба за дърво Скок локатор сцепление Хващам заключване челюстите отточна тръба на шарнирна връзка мат Дърво да се Определи Клещи 6/9/11/14 инча р?

SKREOJF C скоба заварена скоба за дърво Скок локатор сцепление Хващам заключване челюстите отточна тръба на шарнирна връзка

BGN 140.77

Налично
Налично за поръчка

Подвижните челюсти по-гъвкави и издръжливи, и те няма лесно да се плъзга.Корона на затягане е изработена от специална легирана стомана с добра здравина, висока твърдост и издръжливост.Surface гальванизируя обработка, добро антиржавейное влияние, не е лесно да заржаветь.Корона на клещи и корпус клещи са свързани с нитове, които лесно се деформират и отвалить.Опашката винт за фина настройка се използва за регулиране на диаметъра на затягане гъби.Описание : 1. Подвижните челюсти по-гъвкави и издръжливи, и те няма лесно да се плъзга.2. Корона на затягане е изработена от специална легирана стомана с добра здравина, висока твърдост и издръжливост.3. Surface гальванизируя обработка, добро антиржавейное влияние, не е лесно да заржаветь.4. Корона на клещи и корпус клещи са свързани с нитове, които лесно се деформират и отвалить.5. Опашката винт за фина настройка се използва за регулиране на диаметъра на скоба на челюстите.Технически характеристики : Материал : Легированная стальразмер : 6", 9", 11", 14"Количество : 1 PCPackage Включва : 1* C clampponly посоченото съдържание на пакета, както и други продукти, които не са включени.Забележка : светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта, на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1-3cm.Adjustable : опашката винт за фина настройка се използва за регулиране на диаметъра на скоба на челюстите, лесен за употреба.

Към свойства

Най-добри оферти в категория