.

.

На опашка във Формата На Миди, се Грижи За Кожата на Лицето Мелница Arbor Адаптер притежателя на 1 бр. BT30 BT40 - SLN10 SLN12 SLN16 SLN20 SLN25 SLN32 SLN40 CNC Обработващ Център за Страничната ?

На опашка във Формата На Миди, се Грижи За Кожата на Лицето Мелница Arbor Адаптер притежателя на 1 бр. BT30 BT40 - SLN10

BGN 75.12

Налично
Налично за поръчка

Дръжката е изработена от материал 20 Cr Mn Ti за повишаване на твърдостта на продукта.Продуктът притежава висока концентричностью, добра закаливаемостью и шок вискозитет.Този набор от мелница на притежателите на подходящ е както за двойно, така и за одинарного края, че е по-удобно.Най-често използвани видове, деталировщик, по-груба и завършилият представляват перфектна комбинация с много value.Name : SLN side fixed CNC toolholder Features: Дръжката е изработена от материал 20 Cr Mn Ti за повишаване на твърдостта на продукта.Продуктът притежава висока концентричностью, добра закаливаемостью и шок вискозитет.По време на тежки рязане, той се определя от двете страни, че не е лесно да се люлее наляво и надясно, и има добър антисейсмическим ефект.Благодарение на нагряване и закалке, твърдо твърдо тяло с добър амортизирующим ефект.

Към свойства

Най-добри оферти в категория