.

.

Gofission Paint by Numbers Framed Момиче Sister Kids Forest Trees, 16x20 inch Платно САМ Number Живопис Комплекти (момиче, с рамка)

Gofission Paint by Numbers Framed Момиче Sister Kids Forest Trees, 16x20 inch Платно САМ Number Живопис Комплекти (момиче,

BGN 15.99

Налично
Налично за поръчка

БОЯ НОМЕР : Готов размер : 40x50 виж идеален за начинаещи възрастни и деца, за да учат и практикуват умения на рисуване, както и като отличен модерен начало декор и идея за подарък.С ОПЦИЯ РАМКА : Предварително отпечатан и в рамка платно.Готов да се затвори, след като приключите с картина със собствените си ръце.БЕСКАРКАСНЫЙ ВАРИАНТ : Предварително отпечатан канава платно, без дървени рамки.Ако има гънки, моля, погладьте задната част на платното, за да ги премахне.КОМПЛЕКТ С ВСИЧКО : с висококачествени безопасни с акрилни бои, лесни за изпълнение инструкции, висококачествени малярными пискюли 3 размера.Смесването не се изисква.LET ' S GOFISSION : Ако имате някакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас чрез съобщение.Набор от Gofission paint-by-numbers kit-едно от най-популярните хобита на декоративно-приложното изкуство в целия свят, който много обичам за неговото необикновено очарование.Вие ще получите страхотни резултати и комплимент е, когато тя свърши!Насладете се на чувството на спокойствие и ще се гордеем с факта, че съм прекалено добър художник!Инструкции : 1. Начертайте на цветен номера, завършва един след друг. 2. Измийте с четка, когато преминем през всеки ден или промяна на цвета. 3. Отгоре надолу и от ляво на дясно цветове цвят.Или може да реши хода на топчето в съответствие с вашата лична изгода или по ред на номерата. 4. Ние осигуряваме достатъчно боя за употреба, не губете време, за да се избегне недостиг на боя. 5. Фигура върху платното може да бъде покрита с не напълно, надявам се, че нямате нищо против.За нашия Пигменте : 1. Здрави цифрови пигменти, с висока възпроизвеждане на цветовете, ярки цветове. 2. Боя може да бъде директно оцветява, не трябва да се добавя вода. 3. ако вие по невнимание сте попълнили грешен цвят, можете да изчакате, докато боята изсъхне, а след това покриване на грешна част от повърхността на правилния цвят. 4. Боя лесно изсъхва, когато не го използвате, покрийте с капак.Ако боята е твърде суха, добавете 1 или 2 капки вода, за да се разбърква равномерно, не забравяйте, че не добавяйте твърде много.Моля, обърнете внимание : ) 1. Картината не е завършена, трябва да рисува себе си. 2. Боята не следва, моля, сложи го далеч от деца, не забравяйте, че те не могат да го взема. 3. Ако имаш боя по дрехите си, моля, незабавно измийте си.Ако имате някакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас чрез съобщение.

Към свойства

Най-добри оферти в категория