.

.

01 02 015 Цифров фотоапарат Дръжка на Палеца, Лек, устойчив на абразия Алуминиева Сплав Дръжка на палеца се Чувстват Комфортно на една Проста Операция за камерата A7C(че?

01 02 015 Цифров фотоапарат Дръжка на Палеца, Лек, устойчив на абразия Алуминиева Сплав Дръжка на палеца се Чувстват Комфортно

BGN 10.95

Налично
Налично за поръчка

Приложимостта на : Освен това, той е подходящ за камери A7 C на пазара.Безопасна сила на захващане : Осигурява безопасна сила на захващане, при запазване на всички функции на камерата е в норма.Разнообразни характеристики : Лек и преносим, устойчив на абразия, не е лесно ръждясва и се чувства комфортно.Материал на изработка : Изработен е от висококачествена алуминиева сплав, той е силен и издръжлив, което, без съмнение, удължава живота му.Дизайн на закрепване на перката башмака : Моля, дизайн на закрепване на перката башмака, той е лесен за инсталиране и лесен за използване.Функция : 1. Безопасна сила на захващане : Осигурява безопасна сила на захващане, при запазване на всички функции на камерата е в норма.2. Материал на изработка : Изработен е от висококачествена алуминиева сплав, той е силен и издръжлив, което, без съмнение, удължава живота му.3. Конструкция на закрепване на перката башмака : Моля, конструкция на закрепване на перката башмака, той е лесен за инсталиране и лесен за използване.4. Разнообразни характеристики : лек и преносим, устойчив на абразия, не е лесно ръждясва и се чувства комфортно.5. Приложимостта на : Освен това, той е подходящ за камери A7 C на пазара.Спецификация : Тип елемент : помещение Thumb handlewight : approx.8g / 0.3 ozМатериал : алуминиева СплавИнтерфейс : Студен башмакприменяемые модели : Подходящ за камери A7 C на пазара на Пратката списък : 1 х писалка за палеца .

Към свойства

Item Type:
Camera Thumb Handle
Weight:
Approx.8g / 0.3oz
Material:
Aluminum Alloy
Interface:
Cold Shoe Mount
Applicable Models:
Suitable For A7C Cameras On The Market
Package List:
1 x Thumb Handle  :

Най-добри оферти в категория