.

.

Izzya 12 бр лопатки От Инконтиненция, 23.635.4 инча, Следродилна Уплътнението, Нетъкан Подложки За Бременни, по-Големи Аксесоари За Бременни, Подложка За Хранене за Възрас?

Izzya 12 бр лопатки От Инконтиненция, 23.635.4 инча, Следродилна Уплътнението, Нетъкан Подложки За Бременни, по-Големи

BGN 60.45

Налично
Налично за поръчка

Многопластова конструкция : благодарение на високата разликата степени на усвояване на полимер горни и долни слоеве на урината може бързо да бъде разпръсната и разпръсната, а водозаборный слой е изработен от высокоэластичного и пухкав нетъкан текстил, който е непрекъснат и не комкается.Удобно да се използва : изхвърляйте, когато го използвате, обърнете внимание на по-безгрижно, намалете налягането на семейна грижа, лопатки за хранене, които се отделят, когато ги използвате, за едно парче за път, чисти и защитени, херметически затворени и без проблеми, водоустойчив полиетиленово фолио, на дъното слой за предотвратяване на замърсяването на одеяла.Чист и мек : - Благоприятен за кожата слой е изработен от памучна мека нетканой тъкан, която е чиста и гигиеничной, благоприятни за кожата и мека, а също така се грижи за здравето на майките по време на раждането.Мощна молекула миг поглъщането : Използвайте високотехнологичен агент за задържане на вода на SAP за заключване на вода и мигновени премествания.След абсорбция на вода водата може да бъде заключена, и на повърхността ще останат на сухо и нелипкой в продължение на дълго време, и няма да има преливане на водата.Приложими хора : хора с ограничена подвижност, постнатални грижи, менструални жени, продължително прикованные към леглото, следоперативни пациенти.Име на продукта : Възглавница за кърмене на бременни женщинразмер на продукта : 90x60 смспецификация : 4 бр./опаковане.Срок на годност : 3 годакомпозиция на продукта : нетканая плат, абсорбирующая хартия, памук от дървесна маса, полимер SAP, PE фолио.Характеристики : 1. Мека повърхност 2. Висококачествена хлопкообразная дървесна целлюлоза3. Полиетиленово запечатани долната пленка4. Висока полимерна бързо заключване water Nursing Pad Длъжност : Помощник грижи за инконтиненция, парализиран грижи за пациента, открит хигиенни грижи, майчински грижи, нощен грижи по време на менструация, грижи за хигиената на бебето, постоперативни грижи за легло, хирургически дюшеци, инвалидни колички за хранене pads Precautions за Uuse1. Този продукт е еднократен продукт, моля, не го използвайте повторно 2. Поддържайте правилната честота на подмяна, се препоръчва да се заменят на всеки 2-3 часа3. Преди промяната на подложки за хранене или след отделяне, моля, измийте прикован към леглото пациенти кърпи (или мокри кърпички) и топла вода, както и пазете кожата си суха.

Към свойства

4 pcs/pack :
Shelf life:
3 years
Product composition:
non-woven fabric, absorbent paper, wood pulp cotton, SAP polymer, PE base film.
Features:
1. Soft surface :
2. High-quality cotton-like wood pulp :
3. PE leak-proof bottom film :
4. High polymer fast lock water :
Nursing Pad Function:
Assisted incontinence care, paralyzed patient care, outdoor hygiene care, maternal care, night care during menstruation, baby hygiene care, postoperative bed care, surgical mattresses, wheelchair nursing pads :
Precautions For Uuse :
1. This product is a disposable product, please do not reuse it :
2. Maintain proper replacement frequency, it is recommended to replace every 2-3 hours :
3. Before changing nursing pads or after excretion, please wash with towels (or wet wipes) and warm water for bedridden patients :
Buttocks, and keep the skin dry :

Най-добри оферти в категория