.

.

ZEKOO 2.5-8 FT Super Mini плъзгащи доколкото Barn Door Hardware Kit J Shape Hanger Flat Track for Cabinet TV Stand Console (5.5 FT, Double Door Kit)

ZEKOO 2.5-8 FT Super Mini плъзгащи доколкото Barn Door Hardware Kit J Shape Hanger Flat Track for Cabinet TV Stand Console

BGN 47.99

Налично
Налично за поръчка

【Забележка】Опция размер - това е общата дължина на пешеходна пътека, дължина на пистата трябва да бъде два пъти по-голям от ширината на вратата или врата. 【Забележка】се Продава само на обзавеждане, шкаф, комплект не е включена. 【Super Mini Barn Door Hardware】Подходящ за дебелина на вратата от 4/5" до 1-1/8".Нашето оборудване е наистина малко, променя стила на традиционните шкафове, се различава от други подобни продукти, той е много подходящ за вашия гардероб.Моля, погледнете изображението на размера на закачалки : 6-2/3"(H) x 1"(W); Диаметър на колело : 1-1/2", размер на пешеходна пътека 1"(W) с дебелина 1/8", включва 2 х 2,75 метра песни. 【Provide Floor & Wall Guides】Нашето оборудване за плъзгащи се врати на гардероба включва подовото водач и стенни водач, която е подходяща за различен дизайн на тоалетна, можете да се инсталира на пода или на стената, също е подходящ за рифленых и не рифленых врати на гардероба, много красиво и гарантира, че вашата врата не се тресе, когато скольжении. 【Осигурете 2 болта закачалки дължина】Два болта дължина са подходящи за дебелината на врати 4/5 от" до 1-1/8", по-къси болтове са подходящи за фина врати на по-дълги болтове са подходящи за дебелото врати, избягвайте вашата врата е твърде дебел или прекалено тънък, за да се поберат. 【Черна стомана материал】Черно електростатичен спрей, висококачествена въглеродна стомана, защита от корозия, за защита на околната среда, липсата на замърсяване, на колелото-найлонова капачка(устойчивост на вибрации, добра износоустойчивост, издръжливост).Высокочистая като стомана Gcr15 е била тествана на 100 000 пъти, колелата могат да тихо да се плъзне по пистата, като масло. 【5-годишна гаранция】Ако имате някакъв проблем, можете да изпращате електронни писма до нас, нашия склад в САЩ Ако някоя част миниого комплект от оборудването на вратата на плевнята, пропущена или счупена, а след това ние ще изпратим вън от склада на САЩ ВЪЗМОЖНО най-СКОРО.Ние имаме професионален екип за обслужване на клиенти оборудване, за да ви помогне да реши проблема.

Към свойства

Най-добри оферти в категория