.

.

GDHSALE Легло Възглавница на Облегалката на Легло Възглавници Нощна въздушна възглавница с таблата Бельо плат Голяма Мека въздушна Възглавница за Лумбална Подкрепа,?

GDHSALE Легло Възглавница на Облегалката на Легло Възглавници Нощна въздушна възглавница с таблата Бельо плат Голяма Мека

BGN 215.61

Налично
Налично за поръчка

Планът започва да тече от датата на закупуване.Повреждане на продукта, причинени от злополуки, петна, прекъсвания и почивки на покрити от първия ден.Счупване и повреди на продукта са покрити от гаранцията на производителя.Няма допълнителни разходи за ремонт - всички подробности, работна сила и доставка са включени в цената.Прост процес на подаване на искове - подайте иск по всяко време 24/7 чрез мобилно приложение, онлайн или по телефона.Правила по всяко време, пълно връщане на парите в рамките на първите 30 дни.Можете да прехвърляте с подаръци.Материал : Външен плат-бельо плат, който е изпълнен с гъба и е мека и удобна.Размери : L90*H50 CM , L120*H50 CM , L120*H60 CM , L150*H50 CM , L150*H60 CM , L180*H50 CM , L180*H60 CM , L200*H60 CM.Елегантен и модерен дизайн : меки и удобни, дишащи, осигуряване на подкрепа и комфорт за гърба, който дава повече топлина.Лесна поддръжка : просто измийте капака на килима със студена въздушна сушилня, за да се осигури дълготрайна мекота, ние не препоръчваме да използвате ютия, белина, барабанную сушене или химическо чистене.Съвети : Ако сте се на неподходящи или имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас _BOS_ се Продава директно от производителя, поддържа множество покупки.Марка : GDHSALE❤ Име на продукта : Възглавница❤ пълнеж : спондж❤ стил : прост и современныйпоинт продажба показва : 1.Подходящ за легла с таблата 2. Екологично чисто губчатое наполнение3. Дъното има дълга конструкция на мълния, която много по-удобно за пране.4. Подвижна❤ Съвет : - След получаване на стоката, моля, сложи го за няколко дни и се върнете в нормално състояние поради вакуумна опаковка. - - - Не може и директно в силна слънчева светлина, не се мият възглавница. - - - От-за вакуум опаковане, могат да бъдат бръчки след разписка.Моля, докоснете обекта за първи път и върни му към първоначалната си форма.

Към свойства

Най-добри оферти в категория