.

.

Пръти За Химическа Вълна на Коса, Кожен лост За Химическа Вълна Полагане на Пръти Коса Валяк Маши за коса на Фризьорски Набор от Инструменти, 20 Парчета(сив)

Пръти За Химическа Вълна на Коса, Кожен лост За Химическа Вълна Полагане на Пръти Коса Валяк Маши за коса на Фризьорски

BGN 14.55

Налично
Налично за поръчка

ЛЕСЕН ЗА използване-лесно се прикрепва към косата без никакви инструменти или каучук.Това е много просто и бързо.СРЕДСТВА ЗА оформяне на КОСАТА - не увреждат косата, не се заби в косата си и не се нуждаят от отопление, оставяйки сухи къдрици дебели и меки.Идеален ЗА подреждане на ПОТРЕБНОСТИТЕ - 20pcs, е достатъчно за вас, за да споделите със семейството и приятелите, това е чудесен подарък за дами и момичета и уникален подарък за дъщери, приятелки, съпруги и майки.ЗА интериора ИЛИ за използване в домашни условия - Плюшено заключване за коса, косата не се появяват вдлъбнатини, няма да навредят на косата, полукръг карта натиск капака дизайн не е безплатно, най-добър ефект стайлинг на коса.РАЗЛИЧНИ ВИДОВЕ КЪДРИЦИ - Изработени от висококачествена пластмаса + полимерна материал.Това е безопасно и сигурно, и няма да навреди на косата.Той има няколко вентилационни отвори за по-добро насищане и е подходящ за различни прически, за да ви помогне да създадете красива прическа.Списък на пакетите : 20 x пръчки за химическата на вълна коса Функция : 1. Липсата на увреждане на косата, не засяда в косата си и не се нуждае от отопление, оставяйки сухи къдрици дебели и меки. 2. Може лесно да се фиксира на косата без никакви инструменти или каучук.Това е много просто и бързо. 3. Идеален за полагане на нуждите на : 20pcs, е достатъчно за вас, за да споделите със семейството и приятелите, това е чудесен подарък за дами и момичета и уникален подарък за дъщери, приятелки, съпруги и майки. 4. Плюшени къдрици в косата, косата не се появяват вдлъбнатини, няма да навредят на косата, полукръгли дизайн налягане капачки карти не са безплатни, най-добър ефект стайлинг на коса. 5. Изработен от висококачествена пластмаса + смола.Това е безопасно и сигурно, и няма да навреди на косата.Той има няколко вентилационни отвори за по-добро насищане и е подходящ за различни прически, за да ви помогне да създадете красива прическа.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид стоки : Пръти маша за коса Материал : пластмаса / смола Допълнително Цвят : розово, лилаво, сиво Размер на отвора : прибл. 15.6 x 1.5 cm / 6.1 x 0.6 in Близък размер : Approx. 8.2 x 2cm / 3.2 x 0.8 in Характеристики : Плюшено заключване за коса, без вдлъбнатини, без увреждане на косата, полукръгли дизайн налягане капачки карти не са свободни, допълнителен ефект на образуване, никакви аксесоари, по-лесна и бърза работа.Употреба : домакинство, фризьорски салон и т.н.

Към свойства

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Hair Perm Rods
Material:
Plastic / Resin
Optional Color:
Pink, Purple, Gray
Opening Size:
Approx. 15.6 x 1.5cm / 6.1 x 0.6in
Close Size:
Approx. 8.2 x 2cm / 3.2 x 0.8in
Features:
Plush hair lock, no indentation, no damage to hair, semicircle card cover pressure designs is not loose, further shaping effect, no accessories, more simple and fast operation.
Use:
Household, hair salon, etc.

Най-добри оферти в категория