.

.

Малко кошарката за животните с водоустойчиви Подложки, за Многократна употреба Втулки, Водонепроницаемое дъното от двете страни, е Подходящ за палатки за домашни ?

Малко кошарката за животните с водоустойчиви Подложки, за Многократна употреба Втулки, Водонепроницаемое дъното от двете

BGN 8.79

Налично
Налично за поръчка

【Fit with small animal playpen】(Мат) Този водоустойчив мат има шестоъгълна форма и идеално се съчетава с малък корпус за животни Amakunft.Памперси за домашни любимци на пазара всичко е тромаво и не могат добре да попълните шестоъгълна жив плет. 【Размер】(мат) може да се прикрепя към най-шатру на малките домашни любимци на пазара.Ширина и дължина на водоустойчиви подложки представляват 42,5 "x 41" (108 х 104 см).Ако не сте сигурни в посока на дължина и на ширина, можете да се обърнете към нашите снимки. 【За многократна употреба】(Мат), Това може да ви спести пари (пелени за еднократна употреба).Машинно пране, лек материал, който може бързо да изсъхне. 【Двоен слой, двете страни водоустойчив】(Мат) Двоен слой може да засили водоустойчива функция.Бионика, имитирующая повърхността на листата на растенията, течността ще образува капки вода и да останат на повърхността. 【Лесно почистване】(Мат) Когато мат мръсен, най-бързият начин - избършете го хартиени кърпи.Измийте го в пералнята и след многократна употреба.

Към свойства

Най-добри оферти в категория