.

.

Прозрачен Органайзер За Бижута Малки Улични Кутии За Бижута Штабелируемый Калъф За Съхранение на Бижута за Пръстени, Обеци, Колие, Гривни Подарък Кутия Момиче е Же?

Прозрачен Органайзер За Бижута Малки Улични Кутии За Бижута Штабелируемый Калъф За Съхранение на Бижута за Пръстени, Обеци,

BGN 14.38

Налично
Налично за поръчка

【Купи 1 Вземи 15 шкатулок за бижута】- Този пакет се предлага с 8 средни кутии и 7 малки кутии.Тази ковчег за бижута може да побере всичко-от пръстени и обици до широките обръчи, гривни и верижки колиета. (Украса в комплекта не са включени). 【Само един поглед Можете да го намерите】- Бижута ще остане на мястото си, след като затворите кутията, така че те не са заплетени и не са завързани на възел.Прозрачен пластмасов филм създава визуално атрактивен дисплей, така че не трябва да отворите кутията, достатъчно е един поглед, и вие ще можете да намерите нужните ви украса. 【Малко светлина и здрав】- Тази кутия организатор на бижута е достатъчно малък, за да го хвърли в чантата, и една кутия е само около 1 грам, идеално за пътуване. 【Штабелируемая кутия за съхранение на бижута】- Нашата кутия за съхранение на бижута може да се оформи в съответствие с вашето пространство.Позволява ви напусне куп от любимите си бижута, не яденето по-голямата част от вашето пространство. 【Чудесен подарък за жени】- Малка кутия-органайзер за бижута за пръстени, колиета, обици, ушни игли, копчета за ръкавели и други малки бижута.Това ще си украса във вътрешността от прах, пръстови отпечатъци, драскотини, наранявания и кражби.Вместите в себе си всичко-от пръстени и обици-гвоздиков до широките обръчи, гривни-гривни и верижки колиета.Можете да поставите в бани, помещения, тоалетни маси, комодах и повечето плотове.Дръжте бижута организирани и лесно достъпни, намалете елементарно, пестене на време за подготовка и увеличете пространството.Съхранявайте вашите бижута отделно, за да те не запутывались и не са били завързани на възел.Идеална за демонстрация на вашата колекция от бижута.Селски дизайн изглежда много просто и ясно, така че е добре да се съчетава с всякакви декорации, като колиета, обеци, гривна.Защитава вашите бижута от излагането на замърсяване или надраскване.Достатъчно малък, за да хвърлят в него своя багаж, ръчен багаж или в чантата си, когато пътувате.Черен.Бял.Малък : 7 см/2,75 инча.Средно : 9 см/3,54 инча.Голям : 11 см/4.3 инча.

Към свойства

Най-добри оферти в категория