.

.

Зареждане на слънчеви панели Uogw за Arlo Pro 3 /Arlo Ultra/Ultra 2/Arlo Pro 4, с водоустойчив магнитен кабел за захранване 11,5 метра, регулируем на стена(сребро)(не за Arlo Essential Фокус)

Зареждане на слънчеви панели Uogw за Arlo Pro 3 /Arlo Ultra/Ultra 2/Arlo Pro 4, с водоустойчив магнитен кабел за захранване

BGN 28.79

Налично
Налично за поръчка

ЕКСПЕРТНА ТЕХНИЧЕСКА ПОМОЩ : истинските експерти са на разположение 24/7, за да помогне с настройките, проблеми с връзката, отстраняване на проблеми и много други. . ✔Получите храна непрекъснато : от слънчев панел Uogw се зарежда само за Arlo Ultra/Ultra 2/ Arlo Pro 3/Pro 4 .Под силна слънчева светлина, за да получите енергия непрекъснато.Никога повече не гледайте "Вашата камера Arlo показва офлайн" или"време Е за зареждане на батерията". ✔Водоустойчива конструкция : Повърхността на слънчеви панели Uogw е направена от монокристални материал силиций, перфектен водоустойчивого, пылезащитного, ниско и высокотемпературного доказателства.Работна температура : от 32°F до 120°F (от 0°C до 48°C), не се притеснявайте, други функции засягат. ✔По-мощен : Соларен панел Uogw предлага изходна мощност 3,5 W(Max), че по-ефективно и по-бързо от обикновените слънчеви панели. ✔Силен и здрав : Рамка и скоба слънчеви панели са изработени от алуминиева сплав, и винтове стени са направени от неръждаема стомана.Независимо от това, дали е вятър, слънце, дъжд, сняг, тя не ръждясва, деформирани, с напредването на възрастта. ✔Забележка : Външен вид Arlo Essential светлината на Прожекторите е много близо до Arlo Pro 3. 1 x 360°сигурна скоба ; 3 x винтове ; 3 x стенен анкеры.Внимание : . 1 Ако повърхността пълни с отпадъци, това може да повлияе на производството на енергия.Преди употреба се уверете, че повърхността е чиста. 2 Има различна интензивност на слънчева светлина в различни метеорологични условия, което ще се отрази на производството на енергия.Моля от време на време регулирайте ориентация на слънчеви панели Uogw, за да получите максимално слънчево въздействие. 3 Пазете оригиналната батерия Arlo в камерата. 4 температурен Диапазон на работа на слънчеви панели е от 32° до 122°F (от 0° до 50°C). 5 Посочените по-горе наименования на камери и всички свързани с тях модел, трябва само да се потвърди съвместимост.

Към свойства

Най-добри оферти в категория