.

.

Гира Спортни Geary, Чугунени Тежести, Спортно geary, Преносим Фитнес с плоско дъно, се Използва за жени, за да отслабнете и да тренира ръце (размер : 24 кг)

Гира Спортни Geary, Чугунени Тежести, Спортно geary, Преносим Фитнес с плоско дъно, се Използва за жени, за да отслабнете

BGN 27.30

Налично
Налично за поръчка

★Материал : Цельностальное оцветени със спрей тялото, звънец чайник изработен от высокотемпературного цельностального точност на кастинг, а на външния корпус е боядисан с боя за създаване на красиви цветя и гладка текстура. ★Функционален фитнес : инструмент за функционално обучение.Това означава, че упражненията ще ви помогнат по-добре да овладеят движения в ежедневието.В зависимост от вида на упражненията могат да се използват една или две geary. ★Упражнения за цялото тяло : можете да треперя, да се люлее geary, становую глад.Използвайте една оборудване, за да се включи много мускули. ★Предимства : Ако искате да отслабнете, правете высокоинтенсивными упражнения.Упражнение ще намали умората на тялото и ще изгори калории.Може да ви предостави бързи и интензивни упражнения. ★ Многофункционален : използва се за люлките, становой тяга, клекове, вдигане на тежести, клекове и смотаняци, както и за увеличаване на силата на много мускулни групи и части на тялото, включително за бицепс, рамене, крака и т.н., Гири са лесни за използване, не изискват много място за съхранение и са подходящи за домашни фитнес зали и любители на фитнеса на всички нива.Име на продукта : Кана Bellfeatureproduct описание : 1. Тежкотоварни взрывозащищенная крек : еднократно потапяне долговечно2. Имат противоплъзгаща се дръжка с покритие : идеален за улавяне, удобен и елегантен 3. Идеален за тренировка на мускулите на ръцете, краката, гърба и корема. Помага за регулиране на мускули и изгаряне на жирМатериал : Боя + кованаястальспецификация размер : 4 кг, 8 кг, 12 кг, 20 кг, 24 кгприложение : експлозивни/стабилност/gripprompt1. Тъй като изисква ръчно измерване, моля, обърнете се към самия продукту2. Този продукт е автентичен.Поради технологията на снимане, осветление на дисплея и други причини полученият продукт може да не съвпада с картината.Моля, обърнете се към самия продукту3. След покупката, ако имате някакви въпроси, можете да ни пишете, ние ще ви предоставим професионална и задоволителни решения.

Към свойства

Най-добри оферти в категория