.

.

Labuduo Филтър на Обектива, с Висока разделителна способност Опесъчаване Водоустойчив Оптични Стъклени лещи с Висока Разделителна способност на Изображението CPL Фил?

Labuduo Филтър на Обектива, с Висока разделителна способност Опесъчаване Водоустойчив Оптични Стъклени лещи с Висока Разделителна

BGN 29.36

Налично
Налично за поръчка

Оптично стъклен обектив : Обектив приема оптично стъкло, обработка на шлифоване с висока разделителна способност, яркост, висока разделителна способност на изображението с висока разделителна способност, за да отговарят на нуждите на професионалните фотографи.Приложение : Обикновено се използва в пейзажа, снимки, небето по-синьо, когато се снима, а е отражение на вода се премахват при заснемане на повърхността на водата, за да направи картината по-ясна и прозрачна.Функция на обектива CPL : CPL - това е широко използван филтър, който елиминира ненужните размисъл и може да елиминира по-голямата част от отражения от неметални несферических повърхности.Филтър с многослойно покритие : с помощта на двупосочна технология на многослойни покрития, лещата има водонепроницаемостью, маслостойкостью и устойчиви на надраскване и лесно за почистване и поддържане.Лесна инсталация : Инсталиране на затягане на резби, бърз и удобен демонтаж и монтаж, малък и лек, идеален за серия обективи Hubsan Zino Mini Pro.Функция : 1. Оптично стъклен обектив : Обектив приема оптично стъкло, обработка на шлифоване с висока разделителна способност, яркост, висока разделителна способност на изображението с висока разделителна способност, за да отговарят на нуждите на професионалните фотографи.2. Multi покрити с филтри : с помощта на двупосочна многопластова нанометровую технология на покритие, обектива е с водоустойчив, маслоустойчив и устойчиви на надраскване характеристиките му е по-лесно почистване и поддържане.3. Функция на обектива CPL : CPL - това е широко използван филтър, който елиминира ненужните размисъл и може да елиминира по-голямата част от отражения от неметални несферических повърхности.4. Приложение : Обикновено се използва в пейзажа, снимки, небето голубее при снимане, а е отражение на вода се премахват при заснемане на повърхността на водата, за да направите изображенията по-ясни и прозрачни.5. Лесна инсталация : Свалям стикер на задната част на филтъра, да я залепите върху обектива директно, бърз и удобен демонтаж и монтаж, идеален за серия обективи Hubsan Zino Mini Pro.Как да използвате : Спецификация : Тип елемент : CPL Filters Material : Алуминиева сплав + оптично стекломодель : CPLColor : Както е показано на снимката Тегло : прибл. 23g/0.8 oz Application : за Hubsan Zino Mini Pro Обектив кръст Бод Пакет Списък : 1 x CPL Filter1 x Измити нанометр Sticker1 x Кутия за съхранение.

Към свойства

Item Type:
CPL Filters
Material:
Aluminum Alloy + Optical Glass
Model:
CPL
Color:
As Pictures Shown
Weight:
Approx. 23g/0.8oz
Application:
for Hubsan Zino Mini Pro Lens
Package List:
1 x CPL Filter :
1 x Washed nanometer Sticker :
1 x Storage Box :

Най-добри оферти в категория