.

.

Jobssport е Съвместим с Cadillac Логото на автомобила Скара Емблемата на Предния Икона на предния Капак Решетка, Емблемата на 5.5 x 5.25 инча, Съвместима с 2007-2014 Escalade suv Автомоби?

Jobssport е Съвместим с Cadillac Логото на автомобила Скара Емблемата на Предния Икона на предния Капак Решетка, Емблемата

BGN 7.08

Налично
Налично за поръчка

адаптация : 5,5 x 5,25 инча, специално проектирани за Cadillac Escalade SUV 2007-2014. Моля, измерете емблемата на колата си и се уверете, че то да отговаря на вашия автомобил или не.Високо качество : Висококачествена емблема огледала радиаторна решетка, е изсечен, ярък лого на автомобила елегантен дизайн,добавете персонализирана функция на вашия автомобил.Лесна инсталация : Инсталирайте директно върху съществуващата повърхност на вашия автомобил.Фасетиран до съвършенство и шийн finish до огледален блясък.Замяна : Не позволявайте на Cadillac изглеждат стари и остарели, тази емблема ще изглежда готино и луксозно,съвместима с емблемата на Cadillac grill, ще направят вашата кола изключителен и стилен.Забележка : Моля, определете размер и тип на инсталиране на вашата емблема, преди да купите.Всеки проблем за този продукт не се колебайте да се свържете с нас, ние ще отговорим на вашето съобщение възможно най-скоро.Брой детайли : J1. Мислите за това, за да персонализирате вашия автомобил така, че той да изглежда по-красиво, но по елегантен начин и запазва своя оригинален стил, тези емблеми придават уникален и елегантен нюанс на декора на вашия автомобил.Модерен външен вид на тези икони на автомобилния печене ще направят вашия автомобил специални сред всички останали.Водете си eyeturner ride с гордост и внесете своето желание в реалност, за да има най-стилен външен вид за вашия автомобил.Ъпгрейд вашия автомобил с отлична емблема решетка!размер : 5.5 x 5.25 инча адаптация : Съвместима с Cadillac 20072014 Escalade SUV Материал : ABS Бележки за инсталиране : 1. Почистете част, където е необходимо да се прилага моделът, и се уверете, че наклеивающая част от сухи, чисти, без масло и без влага. восъчен депилация в продължение на три дни 2. Внимателно отлепете защитното фолио от автомобилната етикети, выровняйте с наклеиваемой детайли, кликнете отгоре надолу по протежение на автомобилната етикети и отново силно натиснете 3. Уверете се, че не миете колата в рамките на 48 часа след залепване на опаковка : 1 бр. Икона на предния Капак решетка, Емблемата на Високо качество на иконата, емблемата може да придружи водача в продължение на дълго време.Това е лесно за инсталиране, но ако имате някакви съмнения, ние силно препоръчваме да се намери опитен и квалифициран износ, за да ви помогне да го настроите.моля, измерете вашата оригиналната емблема на колата за сигурност.Това е специално разработено, за да се модели на други марки автомобили не могат да бъдат инсталирани заедно с него.

Към свойства

Най-добри оферти в категория