.

.

VELIHOME 1/2/6 бр. Накрайник За Баня, Премахване на Миризмата на Канализация Герметизирующая Силиконова Капачка Силиконова Сливная Корк Корк За Коса Плосък Смукателна К?

VELIHOME 1/2/6 бр. Накрайник За Баня, Премахване на Миризмата на Канализация Герметизирующая Силиконова Капачка Силиконова

BGN 35.20

Налично
Налично за поръчка

НОВИ РЕШЕНИЯ ЗА КАНАЛИЗАЦИОННОГО ОТВОДНЯВАНЕ : Канализационната тръба срещу мирис Герметизирующая делото помага да отхвърли аромат, кухненски обратната осмоза и се връща у дома чист въздух, добър избор както за деца, така и за вашето семейство.ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : Квадратен дизайн по-практични и могат да се сравняват различни ъгли, като тоалетни, бани, кухни, офиси и т.н. Голям е размерът на 7.9x7.9inch може да обхваща повече места.АНТИВОЗРАСТНЫЕ МАТЕРИАЛИ : Изработен е от висококачествен силикагел, той е устойчив на киселини и алкални съпротива, корозия, не е лесно остарява, е деформирал и е трайна.ЛЕСЕН за ПОЧИСТВАНЕ : Силикагел лесно петно.Можете да изхвърля събраната мръсотия директно в кофата за боклук, а след това да се почисти капака на силикагел с вода.ПОДВЕСНОЕ СЪХРАНЕНИЕ : Когато силиконов калъф не се използва, може да се мотае, да изсъхне, той изсъхва бързо и не заема място.

Към свойства

Най-добри оферти в категория