.

.

Индикатор кладенци на циферблата, Сензор кладенци на циферблата алуминиева сплав 35~50мм за измерване на диаметри на тангажа на шпонка(35-50мм)

Индикатор кладенци на циферблата, Сензор кладенци на циферблата алуминиева сплав 35~50мм за измерване на диаметри на тангажа

BGN 14.64

Налично
Налично за поръчка

Висока точност ,резолюция на сензора е 0,01 mm. Пакета включва шкалометр и измервателен връх.Калибър дупки на циферблата може да се измери дупка 35~50 мм. Изработен от алуминиева сплав ,устойчива на ръжда и корозия.Лесно за използване,притежава добра стабилност и спестява усилия.Функция : 1. Изработен от алуминиева сплав ,устойчива на ръжда и корозия.2. Пакет включително сензор кладенци на циферблата и чрез измерване на нещо.3. Висока точност ,резолюция на сензора 0.01 mm.4. Сензор кладенци на циферблата може да се измери кладенец 35~50 мм.5. Удобен за употреба,добра стабилност и спестява усилие.Спецификация : Тип елемент : Циферблат Диаметър на Gauge Material : Алуминий Alloy Measuring Обхват : 35~50mm Accuracy : 0.01 mm.we-text таблица td.we-text таблица th,;.we-текст, таблица,Бродерия Бод Пакет списък : 1 x циферблат Диаметър калибър Indicator2 x Tip Note : Моля, имайте предвид, че един нов вид и стария вид на този продукт, ще бъдат изпратени на случаен принцип, и се уверете, че няма да възрази, преди да поръчате.

Към свойства

Item Type:
Dial Bore Gauge
Material:
Aluminum Alloy
Measuring Range:
35~50mm
Accuracy:
0.01mm
.w-e-text table td,.w-e-text table th,;.w-e-text table, :
Package List:
1 x Dial Bore Gauge Indicator :
2 x Tip :
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering. :

Най-добри оферти в категория