.

.

Телескопична Сензор Отвор на цилиндъра, Телескопична машина за висока точност на Сензора Удобен, за да се Излага на механична обработка за обработка на метали за д?

Телескопична Сензор Отвор на цилиндъра, Телескопична машина за висока точност на Сензора Удобен, за да се Излага на механична

BGN 14.64

Налично
Налично за поръчка

Телескопична манометър има стопорное устройство в опашката част, която може да се проточи по посока на часовниковата стрелка и да отслабят обратно на часовниковата стрелка.Регулируем сензор на вътрешния диаметър е изработен от висококачествен метал, което го прави не е лесно ржавеющим и здрав.Нашият продукт е с кариран противоплъзгаща се дръжка, което го прави по-удобен за измерване.Обхват на измерване телескопического на сензора е от 3,5 до 5,9-инчов (от 90 мм до 150 мм), включително комплекти от 6 части.Повърхността на сензора на вътрешния диаметър е гладка, кривина сонда е добра.Функция : 1. Регулируем сензор на вътрешния диаметър е изработен от висококачествен метал, което го прави не е лесно ржавеющим и здрав.2. Повърхността на сензора на вътрешния диаметър е гладка, кривина сонда е добра.3. Телескопична манометър има стопорное устройство в края на опашката, което може да се проточи по посока на стрелке4 и отслабва обратно на часовниковата стрелки4. Нашият продукт е проектиран с кариран противоплъзгаща се дръжка, което го прави по-удобен за измерване.5. Телескопична сензор обхват на измерване е около 3,5 инча до 5.9 инча (от 90 мм до 150 мм), включително комплекти от 6 части.Спецификация : Тип елемент : Регулируем вътрешен диаметър Gauge Measuring Диапазон : Approx. 90-150 мм / 3.5-5.9 Неточност : 0.01 Как да използвате : 1. Здраво дръжте линия от вътрешния диаметър и поставете я в измерена обект.2. Завъртете веднъж, за да се уверите в липсата на пристрастия.3. След правилно измерване на затягане на замъка по посока на часовниковата стрелка.4. След определяне на мярка данни на вътрешния диаметър на штангенциркулем.Списък с пакети : 1 x A Вид на Вътрешен диаметър Gauge1 x B Вид Вътрешен диаметър на Сензор 1 x C Тип Вътрешен диаметър Gauge1 x D Тип на вътрешния диаметър на сензор 1 x E Вид вътрешен диаметър Gauge1 x F Тип на вътрешен диаметър сензор.

Към свойства

Най-добри оферти в категория